O nama

O školi

Zašto nas izabrati?
Visok kvalitet nastave koju vode mladi i stručni profesori, podižući Vaš nivo znanja kroz sadržajnu i kreativnu nastavu;

Jednostavno i lako savladavanje osnova jezika kroz upotrebu najnovijih međunarodno priznatih udžbenika i tehnoloških pomagala;

Sticanje praktičnog i upotrebljivog znanja koji će vam omogućiti efikasniju upotrebu jezika u različitim profesionalnim ili privatnim situacijama

Nudimo povoljne cene za polaznike naše škole uz mogućnost odloženog plaćanja;

Studio stranih jezika “Lingua” je počeo sa radom krajem 2004. godine sa ciljem da edukujemo što više ljudi, jer danas strani jezici predstavljaju potrebu svakog savremenog čoveka. Pored engleskog jezika organizujemo i nastavu nemačkog, španskog i ruskog jezika. Studio stranih jezika “Lingua” organizuje različite kurseve navedenih jezika, u zavisnosti od nivoa znanja polaznika. Kandidate pripremamo za polaganje međunarodno priznatih ispita. Ostvarili smo saradnju sa institutima za jezike u Engleskoj (Brajton), Austriji (Beč), Italiji (Firenca) i Španiji (Barselona), pa smo imali prilike da ugostimo i nekoliko profesora iz različitih zemalja (native speakers). Do danas, kroz našu školu je prošlo više od 2500 polaznika, a na međunarodne ispite izašlo je više od 700 polaznika.

Od samog početka rada ostvarili smo odličnu saradnju sa “Britanskim savetom” (British Council) iz Beograda koji organizuje polaganje međunarodno priznatih Cambridge ispita. Postali smo deo “Advantage Exam Partnership” programa. Svake godine, sa uspehom pripremimo veliki broj kandidata za ove ispite. Od samog početka rada škole British Council nam je dodelio status “Cambridge Big Provider” kao jednoj od škola u Srbiji sa velikim brojem kandidata na Cambridge ispitima.

Od 2014. godine, počinje saradnja sa ispitnim centrom “Excalibur” iz Novog Sada. Već prve godine smo stekli status akreditovanog pripremnog centra za Cambridge ispite. Taj status obnavljamo svake godine zahvaljujući dovoljnom broju prijavljenih kandidata za Cambridge ispite. Ispunivši visoke standarde za održavanje ispita, Studio stranih jezika “Lingua” je uspela da obezbedi svojim najmlađim polaznicima polaganje YLE ispita u prostorijama škole. U 2015. godini stekli smo pravo da koristimo “Cambridge English Exam Preparation Centre” logo, a 2016. godine na manifestaciji “Cambridge Day” u Beogradu, po prvi put je ukazana čast jednoj školi u Srbiji da se predstavi na ovako značajnom događaju. Našoj školi – Lingua je ukazana ta počast.

Od 2010. godine, Studio stranih jezika “Lingua” je i zvanični predstavnik “EF” (Education First) međunarodnih škola jezika.

Nastavni kadar u Studiju stranih jezika Lingua poseduje višegodišnje iskustvo u nastavi stranih jezika kao i u pripremanju polaznika za polaganje međunarodnih ispita. Odlikuje ih velika motivacija, kreativnost i predanost svom pozivu. Podstiču radnu ali i drugarsku i opuštenu atmosferu, kako bi polaznicima škole učenje stranih jezika pričinjavalo zadovoljstvo. Sve vreme vas prate u procesu učenja jezika i uvek su vam na usluzi.

Takođe, velika pažnja se poklanja daljem usavršavanju a naši predavači su učesnici svih značajnih seminara i predavanja na teritoriji Republike Srbije. Nekoliko puta smo bili domaćini jezičkih radionica i seminara na kojima su gostovali predavači iz zemlje i inostranstva.

Studio stranih jezika “Lingua” je moderno opremljen nastavni centar koji zadovoljava visoke standarde po pitanju kvaliteta nastavnog materijala i edukacije nastavnog kadra.

Nastava se odvija u šest savremeno opremljenih, konformnih učionica koje su uvek tematski uređene. Polaznicima je u skladu sa potrebama nastave obezbeđen rad na kompjuteru i interaktivnoj tabli. Zahvaljujući sjajnoj saradnji sa izdavačkim kućama, najnovije i najkvalitetnije linije udžbenika i pratećeg nastavnog materijala stižu u naš studio.

Reference

Referenc lista
Studio stranih jezika “Lingua” je u proteklih 12 godina organizovao kurseve stranih jezika i pružao usluge stručnog prevođenja za veliki broj preduzeća, firmi i javnih ustanova sa područja Zapadno-bačkog okruga.

Naši klijenti