Usluge

Šta vam još nudimo?

Usluge stručnog prevodioca za Engleski jezik

Usluge stručnog prevodioca za Nemački jezik

Usluge stručnog prevodioca za španski jezik

Usluge sudskog tumača za engleski jezik

Priprema za polaganje prijemnih ispita

Mogućnost organizacije skype nastave

Besplatni časovi konverzacije na engleskom jeziku

eng zas
nem zas
špa zas
eng zas sudski
priprema za ispit
skype
besplatni časovi

Usluge prevođenja i sudskog tumača

Studio stranih jezika Lingua vrši usluge stručnog prevodioca za engleski, nemački i španski jezik. Takođe, vršimo i usluge sudskog tumača za engleski jezik.

Svesni smo da nestručan rad i loš prevod izaziva nesporazume pa se mogu prouzrokovati ogromni troškovi i štete i fizičkim licima. Svako kome je potreban prevod i overa ličnih ili poslovnih dokumenata, odnosno svih vrsta dokumentacije može da bude siguran da će svaki prevodilac i sudski tumač za engleski jezik koji je član našeg tima u potpunosti ispuniti sve zahteve klijenata i u vrlo kratkom roku im omogućiti da dobiju dokument koji je sa pravne tačke gledišta potpuno validan.

Pripremni časovi

Studio stranih jezika Lingua organizuje i pripremnu nastavu za polaganje prijemnih ispite iz engleskog, nemačkog, španskog i ruskog jezika za upis na Filološki i Filozofski fakultet. Do sada smo imali puno uspeha u pripremi učenika – veliki broj naših učenika je položio prijemne ispite i time omogućili sebi upis na željeni fakultet. Broj i tempo časova zavise od pojedinca i međusobnog dogovora sa predavačem.

Takođe, učenicima osnovnih i srednjih škola nudimo pomoć u savladavanju gradiva.

Skype nastava

Kandidatima koji nisu u mogućnosti da prate nastavu u grupi, koja podrazumeva dolaske u dogovorenim terminima, nudimo mogućnost slušanja nastave na internetu. Nastava preko SKYPE-a se organizuje za sve kurseve jezika u našoj ponudi, a dinamika i vreme održavanja časova je po dogovoru između predavača i kandidata.

Za sve dodatne informacije o skype časovima, molimo Vas da nas kontaktirate.